RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Україні помітили авто зі спеціальними російськими номерами: фото

На вулицях Києва вже кілька днів помічають Toyota Camry з незвичайними номерами, схожими на російські, яка до того ж, паркується в недозволених місцях. Більш того, на машині знаки з чорним фоном, що говорить про приналежність машини до військової частини.

Фото Toyota Camry з номерами К007АВ 750 біля торгового центру "Гулівер" опублікували в спільноті "Київ Автомобільний".

Користувачі припустили, що номери фейкові, адже немає позначки rus під цифрою відповідності регіону. Інші коментатори висловили припущення, що власник міг замалювати російський прапор, щоб не так виділятися в Києві.

Згідно з відкритими баз даних, такий номер дійсно зареєстрований в Московській області Росії. Хто є власником машини, невідомо.

Разом з тим, чорні номера зазвичай отримують транспортні засоби, що належать військовим частинам - міністерству оборони, МНС, внутрішніх військ, ФСБ. Вони мають формат з 4 цифрами і двома буквами, але бувають винятки.

Як повідомляв "Апостроф", під Рівним поліцейські зупинили і оштрафували на 250 гривень порушника швидкісного режиму на Lamborghini Urus, вартістю близько 400 тисяч доларів (понад 11 млн грн) з російськими номерами.