RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У мережі опублікували список сайтів, які планують заборонити в Україні

У понеділок, 19 червня, Міністерство інформаційної політики України оприлюднило перелік сайтів, що містять інформацію, що має ознаки такої, що заборонена до поширення нормами українського законодавства.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Відзначається, що над документом працювали співробітники Мінінформполітики під керівництвом заступника міністра Дмитра Золотухіна. Пропозиція розглянута Експертною радою при відомстві і передана в Службу безпеки України (СБУ).

Так, до переліку сайтів, які повинні бути заблоковані, потрапили: rusvesna.su, rusnext.ru, news-front.info, nahnews.org, antifashist.com, antimaydan.info, lug-info.com, novorossia.today, comitet .su, novoross.info, freedom.kiev.ua, odnarodyna.org, ruspravda.info, on-line.lg.ua, c-pravda.ru, 1tvcrimea.ru.

Згідно з повідомленням, кожен з цих сайтів порушує законодавство України у частині "розпалювання міжетнічної та міжнаціональної ворожнечі" або "порушення територіальної цілісності".


Як повідомляв "Апостроф", військовий журналіст і координатор групи "Інформаційний опір" Костянтин Машовець на конкретних прикладах пояснив, наскільки безглуздою є російська пропаганда.