RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Військовий експерт розкрив хитрість російської пропаганди в Україні

Однією з головних цілей російської пропаганди в Україні є прагнення довести, що в країні небезпечно перебувати.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив військовий експерт і блогер Олексій Арестович.

"Є кілька напрямів російської пропаганди. Ми зараз говорили про те, що вона звинувачує українську владу. Крім того, ще один напрямок: це представити так, що Україна – це небезпечна держава для всіх людей, які сюди приїжджають", - говорить він.

У цьому контексті експерт нагадує про бурхливу реакцію громадськості з приводу виступу Марії Максакової на День Незалежності України.

"Мізків же немає у людей, вони не розуміють, що завданням ФСБ – це достеменно відомо – є пояснення російській опозиції, всім тим людям у Росії, які нам співчувають і хочуть допомогти, що Україна – небезпечне місце. Що не російські спецслужби дістануть тут, як [колишнього депутата Держдуми РФ Дениса] Вороненкова, а самі українці вб'ють вас, так вони вас там ненавидять, і тому сюди не можна їхати", - пояснює Арестович.

Також він вказує на недопрацювання в цьому питанні української влади, яка, на його думку, зневажає народ.

"Вона зневажає народ, я вас запевняю, вона за людей їх не має. І має на те практично всі підстави. Крім одного – що вони все-таки люди. Український народ, активісти, громадські діячі, патріоти, всі ці бізнесмени – недолугі, невмілі, безмозкі, емоційні, керовані, вбогі духом, але все-таки люди", - вважає експерт.

Також читайте повний текст інтерв'ю Арестовича "Апострофу": "Військова небезпека в Україні буде ще 20 років, і не тільки з боку Росії - Олексій Арестович".