RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Шевченко розповів, як його модний костюм допоміг збірній України

Тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, як його модний костюм від одного з італійських дизайнерів допоміг футболістам команди отримати гарний і представницький вигляд під час урочистої церемонії проводів на Михайлівській площі в Києві.

Про це в минулому легендарний футболіст розповів в інтерв'ю виданню "Спорт-Експрес в Україні".

"Мене запросили на зняття мірок, але я, щоб заощадити час і уникнути неточностей, в якості зразка приніс костюм, зшитий в Італії на замовлення і який сидів на мені як влитий. Він так сподобався дизайнерам, що дівчатка відразу запитали: а чи можна точно такі зробити для всієї команди? Звичайно ж, я заперечувати не став ", - зізнався Шева.

Нагадаємо, що 22 травня в центрі Києві українські футболісти з'явилися на людях в ефектних костюмах синьо-сірого кольору. Після напутніх промов від президента, діячів культури, учасників бойових дій в зоні АТО підопічні Михайла Фоменка разом з тренерським штабом і адміністративними працівниками вилетіли в Кальярі, де на одному з курортів проходить підготовка до Євро-2016.

29 травня українці зіграють проти Румунії в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" до Євро-2016 перевірить його ще один учасник - збірна Албанії. На ЧЄ 2016 збірній України будуть протистояти Німеччина (12 червня, Лілль), Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).

Як повідомляв "Апостроф", футболістам збірної України дали літературну пораду: вокаліст гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк розповів, які книги могли б прочитати гравці для підняття командного духу і патріотизму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: