RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Євро-2016: український футболіст розповів, як збірна України "обдєлається"

Екс-футболіст "Динамо" і збірної України Віктор Леоненко розповів про те, як збірна України з футболу "обдєлається" у першій же грі Євро-2016.

Про це екс-футболіст розповів в інтерв'ю Depo Сектор.

Леоненко дорікнув головному тренеру збірної Михайлу Фоменку за те, що той не взяв на турнір гравця київського "Динамо" Олега Гусєва, і порадив купити українським футболістам підгузки.

"А чому Гусєва "відчепив"? Там вже кажуть, ніби і Андрій Шевченко багато вирішує. Я багато знаю, але сказати не можу. Там же половині зараз треба купити підгузки на Євро. Впевнений, що "обдєлаються" з переляку, як вийдуть на матч", - вважає Леоненко.

Але водночас екс-футболіст збірної України заявив, що виліт з групи не стане чимось ганебним, якщо футболісти залишать на полі всі сили.

"Треба зіграти, щоб не було соромно. Вилетимо з групи, то нічого страшного. Грати треба на совість, а результат не настільки важливий", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв зробити гучну заяву у випадку, якщо збірна України невдало виступить на майбутньому Євро-2016.