RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Євро-2016: ультрас збірної України пообіцяли особливий момент для Путіна

Під час матчу 1-го туру Євро-2016 Німеччина - Україна на трибунах стадіону "П'єр Моруа" в Ліллі прозвучить відома фольклорна пісня про президента РФ Володимира Путіна, автором якої є ультрас харківського "Металіста".

Про це повідомляє видання UA-Футбол.

На 25-й хвилині поєдинку (така хвилина обрана на честь 25-ї річниці незалежності України, що святкуватиметься 24 серпня 2016 року) між українцями і німцями фанати виконають хіт і через соцмережі закликали до цього всіх охочих. Ініціаторами перфомансу стали ультрас київського "Динамо", частина з яких все-таки зуміла вирушити до Франції на недешевий виїзд.

Нагадаємо, що після зустрічі з діючими чемпіонами світу німцями українці зіграють проти Північної Ірландії (16 червня, Ліон) і 21-го числа проти Польщі (Марсель). Євро-2016 стартує 10 червня о 22:00 поєдинком між збірними Франції та Румунії, який відбудеться у Парижі.

Як повідомляв "Апостроф", автори нецензурної пісні про Путіна знялися в новому відео: ультрас харківського "Металіста" постануть у кліпі своїх знаменитих земляків з гурту "Танок на майдані Конго". Пісня, на яку знято відео, називається "Українська мрія".