RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Збірну РФ назвали головним розчаруванням Євро-2016: путінці обурюються

Англійський тренер Харрі Реднап, відомий по роботі з "Вест Хемом" і "Тоттенхемом", назвав гру збірної Росії на Євро-2016 головним розчаруванням чемпіонату, чим викликав хвилю обурення у росіян.

Про це повідомляє "Спорт-Експрес".

"У двох матчах ваша команда не показала нічого. Для мене Росія — поки найбільше розчарування турніру", — заявив британський тренер.

"Додавати потрібно у всьому: в атаці немає руху, футболісти занадто довго приймають рішення, гравці не ризикують і занадто багато уваги приділяють обороні. Потрібно атакувати, прагнути до перемоги", — додав Реднап.

Його слова активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Ну так, такий облом англійці не скоро забудуть", "Як по мені, так наша збірна - навпаки відкриття ЧЕ 2016. Я очікував, що вони всі зустрічі програють з рахунком 4:0 мінімум. А вони он, навіть одну нічию замутили", "Хоч і правда, але дивно чути це від команди, яка втратила очки саме проти Росії", "Розчарували, очки у англійців забрали", "Ну а як же тоді така крута англійська команда злила гру з нашими в нічию?", "Які ж все-таки виродки ці англійці", — коментують росіяни.

Нагадаємо, 15 червня збірна Росії поступилася Словаччині (1:2), за чотири дні до цього зробила нічию в поєдинку з Англією (1:1). У заключному турі групового етапу Євро-2016 росіяни зіграють з Уельсом. Матч відбудеться 20 червня в 22:00.

Як повідомляв "Апостроф", в групі "Інформаційні війська України", створеній при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, висміяли виправдання російських футболістів за програш словакам в матчі чемпіонату Євро-2016.