RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Все справедливо: Роналду пояснив вихід Португалії в півфінал Євро-2016

Збірна Португалії заслужено і справедливо обіграла Польщу в серії післяматчевих пенальті і вийшла до 1/2 фіналу Євро-2016.

Так вважає головна зірка команди, нападник Кріштіану Роналду, повідомляє португальське видання O Jogo.

"Ми перемогли справедливо. Хоч мені і не вдалося забити, але я повністю віддався грі - сьогодні відзначився Ренату Санчеш, він великий молодець. Думаю, мало хто очікував, що ми доберемося так далеко, але врешті решт ми опинилися в півфіналі. Португалія зіграла краще, створила більше моментів, але реалізувати їх нам не вдалося. Полякам не вдалося створити багато моментів біля наших воріт, але вони здорово відіграли в обороні. А серія пенальті - завжди лотерея. але повторюся, ми пройшли далі заслужено ", - зазначив Роналду після напруженого поєдинку.

Підопічні Фернанду Сантуша пропустили вже на 2-й хвилині поєдинку - відзначився Роберт Левандовський. Але ближче до кінця першого тайму 18-річний Ренату Санчеш відновив рівновагу. Далі глядачі побачили досить нудний другий тайм, а також овертайм. А в серії післяматчевих 11-метрових точніше були португальці - вони здобули перемогу завдяки промаху Якуба Блащиковського.

Примітно, що Португалія ще жодного разу на турнірі не відсвяткувала перемогу в основний час, тоді як Польща не програла жодного поєдинку - тільки по пенальті в 1/4 фіналу.

Кріштіану Роналду і Ко зіграють у півфіналі з переможцем пари Вельс - Бельгія. Ці команди зустрінуться 1 липня. Самий же півфінальний поєдинок запланований на 6 липня. Додамо, що в інших матчах 1/4 фіналу зіграють Німеччина та Італія (2 липня), а також Франція та Ісландія (3 липня).

Більше про переможний поєдинок португальців читайте в матеріалі "Апострофу" - "Польща - Португалія - 1:1, пен. 3:5. Хроніка чвертьфіналу Євро-2016, відео голів, онлайн.