RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Інцидент з Андрієм Шевченком та шпаргалкою: з'явилися нові подробиці

Журналіст Костянтин Андріюк потішив соціальні мережі, згадавши історію про шпаргалку відомого українського футболіста Андрія Шевченка, який нещодавно був призначений головним тренером національної збірної України з футболу.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

"Листопад, 2004-го, президентсько-передвиборне протистояння - Янукович-Ющенко на піку чорнухи, брудного піару і решти маніпулятивних методів. Футбольний відбір до ЧС-2006, Україна на виїзді фейєрично громить Туреччину 3:0. Одразу по прильоту в Київ прямісінько в аеропорту записують Олега Блохіна в підтримку Януковича. Олег Володимирович, з притаманною йому простотою так і заявляє: "Лично я, свой голос отдам за Виктор Федорича Януковича". Наступного дня записують Андрія Шевченка. Вже в кабінеті, сидячи... Подібного Шевченко не сказав, але розповідав щось в стилі: "В Украине людям жить стало лучше, веселее и добрее..."

Згодом ці два інтерв'ю було змонтовано, розвезено по телеканалах підконтрольних, на той момент, команді Януковича і показано в ефірі! Очевидці мені розповідали, текст цієї агітації за Януковича Шевченко читав з папірця і, схоже, мало розумів, що відбувається на той момент в країні! А ви кажете, 2012 рік, Королевська, вибори... Сьогодні, новоспечений і такий "несподіваний" головний тренер збірної теж читав з папірця. Майже 12 років потому, а йому і досі не звикати!", - написав Андріюк.

Він також опублікував фрагмент шпаргалки, за якою Шевченко читав днями на своїй прес-конференції.

Як повідомляв "Апостроф", офіційний вступ на посаду нового наставника збірної України з футболу Андрія Шевченка почався зі скандалу.