RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Букмекери дали прогноз, хто виграє Золотий м'яч 2016

Переможцем премії "Золотий м'яч" за результатами 2016 року стане нападник Кріштіану Роналду, який разом із збірною Португалії виграв золоті медалі Євро-2016, а з "Реалом" став переможцем Ліги чемпіонів-2015/16.

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На те, що саме Роналду в четвертий раз стане володарем призу, можна поставити з коефіцієнтом 1,11. Найближчі переслідувачі португальця - француз Антуан Грізманн, команду якого і здолала Португалія в фіналі Євро-2016 з рахунком 1: 0 в додатковий час, а також аргентинець Ліонель Мессі з "Барселони" і його одноклубник, уругваєць Луїс Суарес мають приблизно однакові шанси: контора PaddyPower дає на їх перемогу коефіцієнти 8,0 і 9,0 відповідно.

Нагадаємо, що з 2016 року розіграш "Золотого м'яча" проходить за старим форматом - тільки під егідою видання France Football, без участі FIFA, проте з деякими оновленнями. Так, список претендентів збільшений з 23 до 30-ти. Також до оголошення результатів голосування, в якому тепер будуть брати участь тільки журналісти, а не капітани і тренери національних збірних з усього світу, не буде називатися трійка лідерів голосування, як було останні шість років.

Відзначимо, що зміни в визначення кращого футболіста були внесені через те, що в січні минув термін підписаного в 2010 році угоди про партнерство між FIFA і видавничою групою Amaury, якій належить тижневик, а у вересні стало відомо, що сторони не мають наміру його продовжувати .

Як повідомляв "Апостроф", напередодні було опубліковано список претендентів на Золотий м'яч-2016. На цей раз журналісти видання France Football видавали імена футболістів-номінантів поступово, що викликало певний ажіотаж серед уболівальників. Зокрема, Ліонель Мессі не відразу потрапив в заповітний список.