RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У "Полтаві" залишилися незадоволені рішенням арбітра скасувати матч проти "Шахтаря"

Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв висловив невдоволення скасуванням матчу 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря" через поганий стан газону на стадіоні "Локомотив".

"Причина скасування матчу - погодні умови. Хоча матч повинен був відбутися, грають же за будь-якої погоди. Я розумію, що поле повинно було бути з підігрівом, але можна було зіграти і на штучному полі, на базі. Навіть тут можна було б. Звичайно, я незадоволений рішенням суддів. При зливах грають - і м'яч сильніше застряє, а зараз навіть швидше було б грати ", - сказав Соболєв у коментарі сайту Sport Arena.

"Поле чистили лопатами, з бази пригнали трактор, а до цього поле накривали плівкою, працював піддув. Але з травою за мінусової температури нічого ж не зробиш. Ми робили, що могли. Рішення ж прийняв суддя Березка, зважаючи на небезпеку отримання гравцями травм. Сфотографували все, відправили в ФФУ", - також розповів Соболєв.

Президент "Полтави" впевнений, що рішення по матчу буде прийнято на користь "Шахтаря": "Я думаю, що долю матчу вирішать так, як вигідно старшій команді. Всі хлопці засмутилися, вболівальники теж, адже ми зробили безкоштовний вхід".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що першим півфіналістом Кубка України став МФК "Миколаїв".