RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Є майбутнє: Ребров прокоментував розгромну перемогу "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу над "Бешикташем" у шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів (6:0).

"Перш за все, хотів би висловити слова вдячності тренеру "Бешикташа": його команда не заслуговувала такої поразки. Але сталося те, що сталося. Ми дисципліновано зіграли як в обороні, так і атаці, вдало виходили в контратаки. Я говорю зараз про перший тайм , тому що про другу половину зустрічі, думаю, взагалі немає сенсу щось говорити. Вилучення - це проблема "Бешикташа". А наші хлопці виконували на полі те, що ми від них вимагали. За рахунок наших дій в першому таймі ми зуміли забити кілька м'ячів, мали перевагу при грі на контратаках, яку і добре використовували. Ще до вилучення", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

"Цей матч був з гірчинкою, адже він нічого для нас не вирішував. Перед поєдинком сказав хлопцям, що сьогодні ми повинні зіграти за свою честь, за честь київського "Динамо". Так, в цій Лізі чемпіонів ми набрали не так багато очок, як всім нам хотілося б, але ми програвали тільки за рахунок нестачі своєї концентрації в тих чи інших епізодах або відрізках матчів. А моменти ми створювали. Сьогодні ж нам вдалося показати, що у нас є команда. Говорив хлопцям перед матчем: ми повинні були зіграти так , щоб показати, що у нашої команди є майбутнє. Сьогодні був хороший матч, але гра до першого вилучення, і після нього - це зовсім різні речі. Вся справа в тому, що футболісти "Бешикташа" сприйняли перше вилучення як дуже сильний удар, і після цього їх гра зламалася", - підкреслив Ребров.

Також Ребров прокоментував суддівство матчу: "Не вважаю, що одне вилучення повинно ламати гру команди, яка виступає в Лізі чемпіонів і ставить перед собою турнірні завдання. Так, була показана червона картка, але я не вважаю, що суддя помилився, виносячи таке рішення. З моєї позиції, від кромки поля, було видно, що гравець "Бешикташа" підставляв ногу під Гонсалеса. Ну і потім, до цього вилучення рахунок був 1:0 на користь "Динамо". Так що не потрібно все звалювати на суддю" .

"Апостроф" проводив онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Бешикташ".