RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 11 грудня

11 грудня відбудеться три матчі вісімнадцятого туру української Прем'єр-ліги. Поєдинки пройдуть у Львові, Олександрії та Дніпрі.

14.00. "Карпати" - "Зірка"

Стадіон: "Арена Львів", Львів

Арбітр - О. Дердо

"Карпати" і "Зірка" в останніх п'яти матчах набрали по 27% від можливої кількості очок (правда, варто нагадати, що матч львів'ян проти "Олімпіка" в попередньому турі був скасований). У першому колі "Зірка" здобула мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Букмекери вважають, що більше шансів виграти в цій зустрічі у господарів. На їх перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,88, у той час як на нічию - 3,55, а на перемогу гостей - 4,50.

17.00. "Олександрія" - "Чорноморець"

Стадіон: "Ніка", Олександрія

Арбітр - Ю. Вакс

"Ворскла" наздогнала "Чорноморець" в таблиці, а тому одеситам треба набирати очки, щоб перезимувати на шостому рядку, а не на сьомій позиції. До того ж перемога в цій зустрічі дозволить одеситам наздогнати "Олександрію", яка є прямим конкурентом "Чорноморця" в боротьбі за потрапляння в топ-6. У той же час "Олександрія" в разі перемоги може обійти в таблиці "Олімпік".

"Олександрія", на думку букмекерів, є фаворитом цієї пари: 1,80 - 3,35 - 5,00

19.30. "Сталь" - "Зоря"

Стадіон: "Метеор", Дніпро

Арбітр - Ю. Можаровський

"Зоря" не змогла виграти в чотирьох матчах Прем'єр-ліги поспіль і напевно хоче піти на зимову перерву в гарному настрої, а, можливо, і скоротити відставання від другого місця - якщо "Динамо" втратить очки в матчі з "Шахтарем". "Сталь" також не може похвалитися гарною серією - три останні матчі команда програла.

Фаворит матчу - "Зоря". Коефіцієнт на перемогу гостей - 2,00, на нічийний результат - 3,30, на перемогу господарів - 4,00.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матчі 18-го туру Прем'єр-ліги.