RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Як і де провели відпустку футболісти УПЛ

Зовсім скоро футболісти клубів української Прем'єр-ліги знову зберуться разом, щоб почати підготовку до другої частини сезону. "Апостроф" дізнався, де зіркові футболісти УПЛ (і не тільки) провели свій відпочинок.

Вже традиційно для себе лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко побував у теплих краях зі своєю сім'єю.

А ось хавбек "Шахтаря" Тарас Степаненко для відпочинку вибрав не саме сонячне місце. Тарас разом з дружиною побував у Лондоні.

Одноклубник Степаненко Факунд Феррейра, судячи з усього, захотів тепла і провів час у великій компанії на березі океану.

Висхідна зірка "Динамо" Артем Бесєдін послідував прикладу свого більш досвідченого товариша і також вирушив на південь, ближче до океану.

Звичайно, футболісти під час зимової перерви намагалися якомога більше часу провести з рідними і близькими, а Тайсон і Срна не стали винятком. На знімках нижче бразилець зі своїм батьком, а хорват - з дружиною.

Нехай Коноплянка вже давно не представник УПЛ, але за ним продовжує стежити вся Україна. Канікул як таких у Євгенія не було (з-за щільного графіка Бундесліги), зате хавбек встиг провести час у колі сім'ї.

Раз вже заговорили про українських легіонерів, згадаємо і про Євгена Селезньова, який нещодавно перебрався в турецький чемпіонат.

Не відпочивав і українець Олександр Зінченко, який представляє ПСВ. Нехай в Голландії зараз перерва, але футболіст повністю сконцентрований на роботі.

Не вийшло відпочити і Олександра Караваєва, який вже встиг забити перший гол за "Фенербахче".