RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Воронін розповів, чому погодився стати тренером аматорського клубу

Екс-гравець збірної України Андрій Воронін, який став тренером клубу сьомого німецького дивізіону "Бюдеріх", розповів про своє призначення.

"У команди пішов тренер, з яких причин - не знаю, не вникав у подробиці. Зі мною переговорили, запитали, чи є у мене бажання, інтерес до роботи, як я все це бачу. Я поспілкувався з сім'єю, дружиною... На сьогоднішній день я нічим не займаюся, закінчив тільки недавно курси в Києві.

Ну а клуб прямо поруч з будинком, там грає мій син. Тому вирішив спробувати. Чому б і ні? Вирішив подивитися, моє це чи не моє, буде чи не буде виходити. Хтось починає відразу з команди майстрів, інші - з юнаків, і далі йдуть поступово. Я починаю з аматорської команди: там хлопці від 23-24-х років, а найстаршому - 36, якщо не помиляюся", - сказав Воронін в інтерв'ю "Футбол NEWS".

"Перше тренування - у вівторок. У команди буде перерва 1 місяць. Контрактів і домовленостей певних немає. Ми в клубі сіли, переговорили, домовилися, що до червня я буду тренувати команду, буду готувати до другої частини чемпіонату, а далі подивимося, як все піде", - також зазначив українець.

За словами Вороніна, перед командою зараз не стоїть серйозних завдань: "Це любительська команда, яка грає, скажімо так, на чемпіонаті області. У минулому році вони виступали лігою нижче, ось підвищилися в класі, в цьому році ще немає завдання підніматися вище. Але команда знаходиться всього в трьох очках від другого місця, в шести - від першого. Команда, яка зайняла перший рядок, підвищується в класі напряму, клуб, який посів друге місце, грає перехідні ігри".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що ще один екс-гравець збірної України отримав пропозицію щодо роботи в Росії.