RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Біатлоністи Фуркад і Бьорндален встановили унікальні досягнення

Знамениті біатлоністи Мартен Фуркад і Уле-Ейнар Бьорндален встановили унікальні досягнення за підсумками гонки переслідування на чемпіонаті світу.

Фуркад виграв "золото" і став першим в історії біатлоністом, якому вдалося виграти золоту медаль в особистих гонках на семи головних стартах поспіль (чемпіонатах світу і Олімпіадах), повідомляє Sports.ru. Попередній рекорд належав німцеві Франку Ульріху, на рахунку якого було шість поспіль перемог.

Бьорндален в гонці переслідування виграв "бронзу". Таким чином, легендарний норвежець виграв медаль на головних стартах в двадцятий раз поспіль. Вперше Бьорндален піднявся на п'єдестал пошани чемпіонату світу в 1997 році, коли також взяв бронзову нагороду в гонці переслідування.

Другим до фінішу прийшов норвежець Йоханнес Бе. Серед українців найкращий результат показали Дмитро Підручний (14-е місце) і Сергій Семенов (15-е).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що екс-тренер збірної Росії назвав російського біатлоніста Олександра Логінова "щеням" і захистив Фуркада.