RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Сельта" - "Шахтар": де дивитися матч 16 лютого

Донецький "Шахтар" після зимової паузи відновлює сезон матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Сельти". У першому поєдинку двоматчевого протистояння "гірники" зіграють на виїзді.

"Сельта", на відміну від "Шахтаря", всю зиму продовжувала грати в футбол і за той час, поки "гірники" залишалися без практики в офіційних матчах, провела 13 поєдинків: 7 перемог, 2 нічиї та 4 поразки. Причому не змогла виграти "Сельта" в останніх трьох матчах поспіль: нічия і поразка від "Алавеса" в Кубку Іспанії, а потім 2:3 в матчі Прімери проти "Атлетіко".

"Шахтар" до цієї гри підходить з втратами. Паулу Фонсека не зможе розраховувати на Факундо Феррейру, який після травми тренується за індивідуальною програмою, а також Тараса Степаненка, який отримав один матч дискваліфікації за свою навмисну жовту картку.

Раніше "Шахтар" і "Сельта" зустрічалися один раз - в сезоні 2000-2001. На стадії 1/16 фіналу Кубка УЄФА "Сельта" пройшла "гірників" завдяки єдиному голу в протистоянні.

Відзначимо, що "Сельта" в поточному сезоні не програла жодного домашнього матчу в єврокубках, у той же час "Шахтар" показав стовідсотковий результат у всіх восьми поєдинках Ліги Європи.

Транслювати матч "Сельта" - "Шахтар" в прямому ефірі будуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Початок матчу - о 20.00.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Сельта" - "Шахтар".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", букмекери не визначили фаворита першого матчу цих команд.