RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 17 березня

17 березня пройдуть три матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги. Київське "Динамо" зіграє з "Чорноморцем", "Шахтар" приймає "Олімпік", а "Дніпро" поміряється силами з "Карпатами".

17:00. "Дніпро" - "Карпати"

Стадіон "Дніпро-Арена"

Арбітр - Дмитро Кутаков

"Карпати" мають серію з двох перемог поспіль, в той час як "Дніпро" має серію з трьох нічиїх. Нехай "Карпати" і виглядають сильніше нинішнього "Дніпра", але команда Дмитра Михайленка вміє створювати проблеми супернику.

Букмекери бачать фаворитом "Дніпро", встановивши на нього коефіцієнт 2,2. На перемогу гостей фахівці дають 3,1. Такий же коефіцієнт встановлений на нічию.

19:00 "Динамо" – "Чорноморець"

Стадіон НСК "Олімпійський"

Арбітр - К. Монзуль

Київське "Динамо" програло кропивницкой "Зірці" з рахунком 0:2, здивувавши всю футбольну громадськість України. Вже сьогодні кияни можуть реабілітуватися перед публікою.

Букмекери не сумніваються у перемозі "Динамо": 1,1 - 8,0 - 17,0.

19:00 "Шахтар" – "Олімпік"

Стадіон ОСК "Металіст"

Арбітр - Е. Арановський

"Шахтар", який оформив солідний відрив від "Динамо", має три перемоги в трьох матчах УПЛ в 2017 році. Сьогодні може бути добути і четверта, хоча в останній грі "Олімпік" показав, що їх списувати з рахунку не варто. В минулому турі донеччани зуміли вирвати перемогу у грі з "Ворсклою", в здавалося вже безнадійному матчі.

Букмекери бачать очевидним фаворитом "Шахтар", на який дають коефіцієнт 1,13. На перемогу гостей букмекери пропонують коефіцієнт 13,0, а на нічию - 7,5.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матчі 22-го туру.