RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

Прем'єр-ліга: анонс матчів ігрового дня 1 квітня

В українській Прем'єр-лізі стартує другий етап чемпіонату. 1 квітня буде зіграно три поєдинки: два - в нижній шістці, один - у верхній.

14.00. "Дніпро" - "Зірка"

Стадіон: "Дніпро-Арена", Дніпро

Арбітр - М. Кривоносов

У поточному сезоні "Дніпро" набрав лише 1 очко в двох матчах з "Зіркою". Зараз дніпровському клубу потрібно перемагати - команда веде боротьбу за виживання. У той же час "Зірка" практично гарантувала собі збереження прописки в еліті.

Букмекери вважають "Дніпро" фаворитом домашнього матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,10, на нічийний результат - 3,35, а на перемогу гостей - 3,65.

17.00. "Чорноморець" - "Олімпік"

Стадіон: "Чорноморець", Одеса

Арбітр - С. Березка

Центральним матчем дня стане протистояння шостої і четвертої команд чемпіонату, які боротимуться за потрапляння в єврокубки. Одесити відстають від "Олімпіка" на 7 очок і на 6 очок - від "Олександрії", а тому поразка в особистій зустрічі може значно погіршити їх шанси увійти в п'ятірку найкращих. У поточному сезоні "Чорноморець" і "Олімпік" обмінялися домашніми перемогами.

На думку букмекерів, більше шансів на перемогу в цій зустрічі має "Олімпік". Коефіцієнт на те, що гості візьмуть три очки - 2,55, тоді як на перемогу господарів - 2,70. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,40.

17.00. "Ворскла" - "Волинь"

Стадіон: "Ворскла", Полтава

Арбітр - І. Пасхал

Остання команда чемпіонату "Волинь" у попередній раз набирала очки в УПЛ ще в минулому році. Неприємною для луцького клубу виглядає і статистика в матчах проти "Ворскли" - дві поразки у двох матчах поточного сезону.

Котирування букмекерів на цей матч виглядають наступним чином: 1,36 - 4,60 - 9,70.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матчі 23-го туру УПЛ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: