RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: де дивитися матчі 1/4 фіналу 12 квітня

12 квітня відбудуться три чвертьфінальні матчі Ліги чемпіонів. "Атлетіко" на своєму полі приймає "Лестер", "Реал" на виїзді зіграє з "Баварією", а дортмундська "Боруссія" в Німеччині прийме "Монако".

Мадридський "Атлетіко" за останні три роки двічі зумів дістатися до фіналу Ліги чемпіонів, а от "Лестер" взагалі вперше грає в 1/4 фіналу турніру.

На думку букмекерів, фаворитом у цій парі є "Атлетико" - 1.31. На перемогу гостей коефіцієнт 12.0, а на нічийний результат - 5.6.

Пряму трансляцію матчу "Атлетіко" - "Лестер" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 1" та "НЛО-ТБ". Початок поєдинку - о 21.45.

"Баварія" і "Реал" без сумніву є одними з найсильніших клубів планети. Зустріч цих колективів могла б запросто відбутися у фіналі Ліги чемпіонів, але за волею жереба один з топ-клубів покине турнір вже зараз. Між собою команди зустрічалися 22 рази, з яких дев'ять разів виходив переможцем "Реал", а одинадцять перемог на рахунку "Баварії". Ще дві гри завершилися внічию.

У 2014 році "Реал" розгромив "Баварію" у гостях з рахунком 4:0, що стало найбільшим ураженням німецького клубу в єврокубках.

Букмекери не сумніваються у перемозі німців, встановивши на них коефіцієнт 1.70. Перемога гостей оцінюється в 5.10, а на нічию можна поставити з коефіцієнтом 4.10.

Пряму трансляцію матчу "Баварія" - "Реал" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 2". Початок поєдинку - о 21.45.

Зустріч "Боруссії" і "Монако" повинна була відбутися вчора, але через вибух, що прогримів біля автобуса німецької команди, її перенесли на сьогодні.

Це буде перше протистояння клубів в історії.

Котирування букмекерів на цей поєдинок виглядають наступним чином: 1.67 - 3.80 - 5.00.

Пряму трансляцію матчу "Боруссія" - "Монако" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 2". Початок поєдинку - о 19.45.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ювентус" розгромив "Барселону" у Лізі чемпіонів.