RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У рингу будемо ворогами: Кличко і Джошуа прокоментували майбутній бій

Українець Володимир Кличко і британець Ентоні Джошуа поділилися очікуваннями від майбутнього поєдинку на "Уемблі" за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA Super і IBO.

"Бокс - це жорстокий вид спорту. Ми всі можемо бути дружелюбними один до одного, повага - це чеснота. Але як тільки прозвучить гонг, одна людина повинна програти, а друга - перемогти. Після останнього удару гонга ми знову потиснемо один одному руки, хоча в рингу будемо ворогами. Ми обов'язково продемонструємо світу, що, незважаючи на битву, ми можемо з повагою ставитися один до одного до і після", - наводить слова українського боксера "Братство Кличко" з посиланням на SkySports.

"Я вже переможець. Так, я буду битися в рідному місті Джошуа, але я бачу, що це мій вечір, моя перемога. Мій колишній тренер, Менні Стюард, назвав би це своїми словами. Дозвольте мені сказати одну річ, щодо готовності Ентоні, його швидкісних і силових якостей. Очікування вбиває швидкість", - також сказав Кличко напередодні бою.

"Я не ненавиджу Кличко, я хочу просто хочу побити його. Я переключився на бій вже з 10-го грудня. Природно, я готувався до цього моменту. Прямо зараз це найбільше випробування в моїй кар'єрі. Хоча, можливо, цей поєдинок буде легким боєм, ви ніколи цього не знаєте. хтось виграє, хтось збирається продовжити свою кар'єру, і я дуже впевнений, що цією людиною буду я", - цитує Джошуа The Telegraph.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію поєдинку Кличко - Джошуа 29 квітня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Джошуа переміг Кличка на церемонії зважування.