RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Бразилії зникли останки легендарного Гаррінчі

Останки легендарного бразильського футболіста Гаррінчі безслідно зникли на його батьківщині.

Як повідомляє Championat.com з посиланням на Globo, про зникнення стало відомо завдяки доньці Гаррінчі Розанжелі дус Сантус, яка планувала організувати біля місця поховання батька в Ріо-де-Жанейро пам'ятну церемонію

За даними джерела, останки Гаррінчі було вилучено з фамільного склепу, де поховано ще чотирьох членів сім'ї, ще кілька років тому. Зроблено це було на прохання іншого члена сім'ї, який при цьому не сповістив нікого з дітей Гаррінчі. Також не збереглося жодного документа, який підтверджував би факт ексгумації тіла, а співробітники кладовища не в змозі сказати, куди були передані останки.

"У мене немає ніяких документів, не знаю, що сталося. Звичайно, не хочеться думати, що хтось вирішив отримати останки батька без попередження. Тіло було вилучено кілька років тому без дозволу, але у нас немає ніякої інформації", -зазначила дочка Гаррінчі.

Нагадаємо, Гаррінча вважається одним з найкращих гравців в історії футболу. Нападаючий виступав за збірну Бразилії в 1950-60-х роках. Гаррінча пішов з життя в 1983 році у віці 49 років.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що легенда велоспорту дав оригінальну відповідь тим, хто повідомляв про його смерть.