RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Росії спеціально до ЧС-2018 заново відкриють витверезники

У Росії в обов'язковому порядку відкриють витверезники в містах, які прийматимуть матчі чемпіонату світу з футболу 2018 року.

"Напередодні чемпіонату світу з футболу в Москві та інших містах, де проходитимуть матчі першості, вирішили відкривати такі установи в обов'язковому порядку. Оскільки неминуче будуть п'яні вболівальники. Наприклад, за час проведення Кубка конфедерацій понад 600 осіб було госпіталізовано з різних приводів. В основному це соматичні хвороби були, але деякі приводи були пов'язані і зі сп'янінням", - заявив головний психіатр-нарколог МОЗ РФ Євген Брюн в коментарі сайту m24.ru.

Також Брюн зазначив, що в даний час опрацьовуються юридичні аспекти даної ініціативи. Зокрема, необхідно вирішити, при яких установах буде організовано витверезники.

Відзначимо, що в 2011 році витверезники в Росії були відокремлені від МВС, а пізніше закриті. Громадян в стані алкогольного сп'яніння зараз доставляють в відділення поліції або в лікарні.

Нагадаємо, ЧС-2018 пройде в одинадцяти містах Росії: Москві, Санкт-Петербурзі, Калінінграді, Казані, Волгограді, Самарі, Нижньому Новгороді, Саранську, Ростові-на-Дону, Сочі і Єкатеринбурзі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на скандальному російському стадіоні продали абонементи на неіснуючі місця.