RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії вбили чемпіона світу: опубліковано відео

У Хабаровську був вбитий чемпіон світу і Європи з пауерліфтингу Андрій Драчьов. Спортсмен помер після того, як був жорстоко побитий.

Трагедія сталася рано вранці. Драчьов відпочивав в одному з міських кафе, коли один з чоловіків, які відпочивали там же, почав провокувати його на бійку. Спортсмен намагався вирішити конфлікт мирним шляхом і запропонував чоловікові з'ясовувати стосунки на тверезу голову в рукавичках на рингу, але нападника це не влаштувало.

Уникнути бійки Драчьову не вдалося - разом зі своїм опонентом і його друзями він вийшов на вулицю, де був жорстоко побитий. Спершу, за свідченнями очевидців, пауерфліфтера двічі побили натовпом, після чого чемпіона світу добив один з нападників. Охоронці кафе при цьому спокійно спостерігали за бійкою і втрутилися тільки тоді, коли чоловік кілька разів ударив Драчьова ногою по обличчю і почав добивати спортсмена численними ударами по голові.

Незважаючи на зусилля медиків, 31-річний Драчьов помер від отриманих травм. Підозрюваний у скоєнні злочину зник і на даний момент знаходиться в розшуку.

Момент вбивства Драчьова потрапив на камери відеоспостереження.

Обережно! Відео містить жорстокі сцени насильства!

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що чемпіона Росії з гольфу затримали за жорстоке вбивство матері.