RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Буду співати гімн: Марлос прокоментував виклик у збірну України

Півзахисник "Шахтаря" Марлос, який прийняв українське громадянство, відверто розповів про своє рішення, а також прокоментував дебютний виклик до збірної України на матчі проти Косово і Хорватії. Про це футболіст розповів в ході прес-конференції.

"Я дуже щасливий. У мене з'явилася можливість, про яку я давно думав. Це було щире рішення, яке виходило з мого серця. Сподіваюся, всі українці будуть мене підтримувати. Радий, що і преса, і люди у відгуках на новину мене підтримували. А ті хто проти... Я зроблю все можливе, щоб вони мені повірили і поміняли свою думку", - наводить слова Марлоса Sport Arena.

"Сім'я мене повністю підтримала. Я радився з дружиною і батьками. Вони всі мене підтримали. Це було наше спільне рішення. Насправді, я дуже щасливий. Це одне з найважливіших рішень в моєму житті. В Україні я пережив багато хороших моментів, радий, що живу в такій країні, де багато прекрасних людей", - також зазначив півзахисник.

За словами Марлоса, він готовий грати в збірній України на будь-якій позиції: "Коли починав свою кар'єру в Бразилії, то грав на багатьох позиціях - нападника і навіть опорника. Тому прекрасно розумію, що в збірній України Коноплянка і Ярмоленко - це головні гравці. Ярмоленко - дуже талановитий футболіст. Всі ми прекрасно розуміємо їх рівень, так що де мені скажуть грати, там я і буду приносити збірній України користь. Якщо мене поставлять на місце П'ятова, то буду грати і там".

Крім того, Марлос пообіцяв співати гімн України: "Я прийняв важливе рішення стати громадянином України, тому у мене немає страху перед виконанням гімну. Я буду співати гімн України. Його текст я вже трохи знаю. Зараз можу промовити текст, але не заспівати. Що стосується мови, то чудово розумію як російську, так і українську мови. Але ще є у мене складності з розмовою на цих мовах. Цю прес-конференцію із задоволенням дав би російською або українською. один на один я можу поспілкуватися, але перед камерами мені складно".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Шахтарі" прокоментували рішення Марлоса прийняти українське громадянство.