RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Шевченко розповів про роль Марлоса у збірній України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко в інтерв'ю "Апострофу" розповів про те, яку роль в його команді буде грати хавбек "Шахтаря" Марлос.

- Виклик бразильського українця Марлоса – будете змінювати структуру гри в атаці, беручи до уваги те, що Марлос грає на одній позиції з Ярмоленко?

- Структура гри у нас незмінна, це короткі і середні передачі, контроль м'яча. Однак тактичні схеми ми застосовуємо різні. Поява ще одного якісного хавбека дасть нам можливість для більшого маневру. Хоча Марлос, як і всі інші гравці, ще має заслужити місце в складі. Що стосується його позиції на полі, то і він, і Ярмоленко можуть з однаковим успіхом діяти як на флангах, так і в середині або навіть на вістрі атак.

- Власне, чи не плануєте задіяти Андрія в якості наконечника атаки?

- Зазвичай остаточні рішення я приймаю після останнього тренування перед грою. Подивимося, в якому стані будуть конкретні виконавці, яку стратегію на гру ми виберемо. Зараз поки час відновлення, гравці провідних українських клубів прибули в табір втомленими, вони провели матчі внутрішнього чемпіонату та єврокубків.

Повне інтерв'ю Андрія Шевченка читайте за посиланням.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Шевченко розповів про серйозної втрати перед вирішальними матчами збірної України.