RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Знаменитий італійський футболіст оголосив про завершення кар'єри

Легендарний італійський півзахисник Андреа Пірло заявив про свій намір завершити ігрову кар'єру. Італійський футболіст повісить бутси на цвях в грудні.

На даний момент 38-річний Пірло виступає в США в складі "Нью-Йорк Сіті". У грудні угода півзахисника з американським клубом підійде до завершення.

"Ти усвідомлюєш, що час настав. У тебе проблеми з фізичним станом кожен день, ти не можеш тренуватися так, як хочеш, бо у тебе завжди є якісь проблеми. У моєму віці потрібно зупинитися. Не можна грати вічно, до 50 років. Я займуся чимось іншим. Я повернуся до Італії в грудні", - наводить слова Пірло La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, в ході своєї кар'єри Пірло грав за "Брешію", "Інтер", "Реджіну", "Мілан" і "Ювентус". Півзахисник двічі вигравав Лігу чемпіонів і Суперкубок УЄФА, шість разів ставав чемпіоном Італії, двічі - володарем Кубка Італії і три рази піднімав над головою Суперкубок Італії.

У складі збірної Італії Пірло ставав чемпіоном світу, а також вигравав срібні медалі чемпіонату Європи.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що знаменитий англійський футболіст приступив до громадських робіт за п'яне водіння.