RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Шахтар" здобув важливу перемогу в третьому турі Ліги чемпіонів: відеоогляд

У матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" на виїзді грав проти "Феєноорда".

Зустріч завершилася перемогою чемпіона України з рахунком 2:1.

Нідерландський колектив здивував гостей жвавим стартом і вже на 8-й хвилині Бергейс рахунок відкрив. Чемпіон України не довго приходив до тями від такого настрою суперників, відповівши точним ударом на 24-й хвилині. Автором забитого м'яча став Бернард, який скористався чудовою передачею від Фреда.

У другому таймі все той же Бернард вивів "гірників" вперед, після чого гра помітно вщухла. Нервовою кінцівка стала після видалення Ярослава Ракицького, коли господарі поля кинулися вперед забивати, але, на щастя, їм цього не вдалося.

"Феєноорд" - "Шахтар" 1:2
Голи
: Бергейс, 7 — Бернард, 25, 53

"Фейєноорд": Джонс, Ньюкооп (Тоорнстра, 61) Сен-Жюст, ван Бєєк (Крамер, 77), Хапс, Ель-Ахмаді, Вільєна, Бергейс, Амрабат, Боэтиус,Йоргенсен (Ларссон, 67)

"Шахтар": Пятов, Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Фред, Степаненко, Марлос (Зубков, 90+2), Тайсон, Бернард (Коваленко, 70), Феррейра (Хочолава, 76)

Попередження: Амрабат, Ель Ахмаді — Тайсон, Ракицький, Коваленко, Бутко

Видалити: Ракицький, 75

За підсумками трьох зіграних турів "гірники" набрали шість очок і залишаються другими. "Манчестер Сіті" обіграв "Наполі" і залишився на першій сходинці, маючи в активі дев'ять балів.