RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Залишимо всі сили на полі: Хацкевич прокоментував майбутній матч з "Янг Бойз"

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич відповів на питання журналістів на прес-конференцію напередодні гри в Лізі Європи проти "Янг Бойз".

"насправді, в чемпіонаті останні матчі нам не вдаються як у плані результату, так і в плані гри - принаймні, тієї, що була в нас на старті сезону. Що стосується завтрашньої гри, то, дійсно, це інший турнір, в якому у нас завдання - вийти в плей-офф з першого місця. Ми готуємося, є певні проблеми і сумніви щодо деяких позицій, але, сподіваюся, завтра ми приймемо оптимальне рішення, яке дозволить нам добитися результату.

Звичайно, спарені матчі є визначальними, і після них можна підбивати якісь підсумки. Завтрашня гра, як і матч у Швейцарії, дуже важлива. Поки налаштовуємося на неї, а потім вже будемо думати про наступні. У нас є завдання в кожному турнірі, в якому ми беремо участь. Завтра треба вийти на поле і залишити на ньому всі сили.

На нічийний результат ми точно не налаштовуємося, хоча хтось може вважати, що, виходячи з турнірного становища, дві нічиї в матчах з Янг Бойз нас можуть влаштувати. Але все ж ми граємо вдома, і повинні думати тільки про перемогу", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що гра "Динамо" - "Янг Бойз" відбудеться 19 жовтня в Києві. "Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Шахтар" здобув важливу перемогу в третьому турі Ліги чемпіонів.