RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не забороняли: в "Шахтарі" поставили крапку в скандалі навколо акції на підтримку бійців АТО

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін пояснив ситуацію зі скандалом навколо акції на підтримку бійців АТО - перед матчем "гірників" з "Олімпіком" футболісти, а також діти, які їх супроводжували, не наділи футболки з написом "Мій тато - герой".

"Заборона одягати футболки - це така ж нахабна брехня, як і нібито "загроза" не вийти на матч. Будь-яка розсудлива людина розуміє - невихід на матч - це технічна поразка. Отримати 3-0 в розпал чемпіонату, ви серйозно вірите в цю маячню?", - написав Палкін на своїй сторінці в Facebook.

"За два дні до матчу з "Олімпіком" клуб отримав офіційний лист від Федерації футболу України про акцію в підтримку збройних сил України на кубковому матчі з "Вересом", на якому діти повинні будуть вийти в футболках на підтримку військовослужбовців ЗСУ. "Шахтар" того ж дня підтвердив свою згоду на участь. Виходячи з вищесказаного, у нас не було ніяких логічних підстав забороняти дітям одягати футболки на матчі з "Олімпіком". Навіщо робити заборону на цьому матчі, але погоджуватися проводити акцію через три дні?", - також зазначив гендиректор "Шахтаря".

Нагадаємо, "Апостроф" публікував лист ФФУ, адресований чотирьом українським клубам, в тому числі "Шахтарю", з проханням сприяти в проведенні акції на підтримку українських військових.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Прем'єр-лізі прокоментували скандал з акцією на підтримку бійців АТО.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол