RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

З'явилися фото і відео олімпійського чемпіона Абраменко після повернення в Україну

Олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко прибув в Україну з південнокорейського Пхенчхана, в якому минулого тижня завершилися зимові Олімпійські ігри-2018.

Як повідомляє "Громадське", аеропорту делегацію українських спортсменів зустрічали десятки уболівальників і журналістів.


"Відчуття насправді неймовірні. Не вірилося, що це буде золота медаль. Це вища ступінь для спортсмена. Мій стрибок був найкращим у житті.

Я віддав в Лозанну одну зі своїх переможних лиж. До речі, вона була українського виробництва. Нехай знають в музеї, що у нас виробляють гідні речі", – сказав олімпійський чемпіон.

На зустрічі з чемпіоном побували також віце-президент Національного олімпійського комітету України Равіль Сафіуллін, заступник Міністра молоді і спорту України Микола Даневич, керівник Департаменту Олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України Роман Вірастюк, представники Міністерства оборони України, спортивних товариств, федерацій, журналісти, вболівальники і друзі спортсменів.

Нагадаємо, що Олександр Абраменко отримав першу золоту медаль на зимових Олімпійських Іграх у Південній Кореї в повітряної акробатики.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що стало відомо, хто представить Україну на Паралімпійських іграх-2018.