RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Гучний скандал в українському футболі: ФФУ покарала винних у непотрапляння юнацької збірної на Євро-2018

Федерація футболу України розглянула скандальний інцидент з непотраплянням збірної України U-17 на чемпіонат Європи-2018.

За рішенням комітету національних збірних, головний тренер юнацької збірної України Олег Кузнєцов отримав догану. Незважаючи на це, спеціаліст зберіг свою посаду.

В той же час посад позбулися голова департаменту розвитку ФФУ Володимир Чорно-Іванов, заступник начальника аналітичного відділу Валерій Трутнєв, адміністратор збірної України U-17 Анатолій Кудь, а також асистент головного тренера Сергій Мурадян. У ФФУ заявили, що обов'язок сформувати новий тренерський штаб покладено на головного тренера команди.

Голова комітету Мирон Маркевич заявив, що Анатолій Кудь може бути відновлений на посаді, оскільки "його провина не така вже й велика".

Також ФФУ постановила виплатити футболістам преміальні за успішне проходження відбіркового циклу, так як вони не винні в сформованій ситуації".

Нагадаємо, що збірній України U-17 зарахували технічну поразку у матчі проти Сербії, який проходив в рамках еліт-раунду відбору на Євро-2018 з-за того, що у складі нашої команди зіграли два дискваліфікованих футболіста.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент ФФУ Андрій Павелко пообіцяв провести внутрішнє розслідування у справі технічної поразки збірної України U-17 у відборі на Євро-2018.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол