RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

"Аякс" і "Бенфіка" видали яскравий матч у Лізі чемпіонів: відеоогляд

7 листопада відбувся матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому португальська "Бенфіка" на своєму полі приймала нідерландський "Аякс". Зустріч проходила у впертій боротьбі і завершилася внічию - 1:1.

Незважаючи на підсумковий результат, команди провели яскравий і цікавий уболівальнику матч. Зустріч проходила в постійних атаках суперників, дві з яких виявилися результативними.

У першому таймі Жонас скористався грубою помилкою голкіпера "Аякса" Онани і без проблем відправив м'яч у ворота. Відповісти гості змогли на 61-й хвилині точним ударом Тадіча, який впевнено реалізував вихід один на один з голкіпером.

Після чотирьох турів нідерландський колектив набрав вісім балів і впевнено йде на другому місці в турнірній таблиці. У "Бенфіки" чотири бали і третій рядок.

"Бенфіка" — "Аякс" 1:1

Голи: Жонас, 29 — Тадіч, 61

"Бенфіка": Влаходімос, Діаш, Грімальдо, Андре Алмейда, Жардел, Жедсон Фернандеш (Піцци, 75), Фейса, Пірес, Сальвіо (Рафа Сілва, 48), Серви, Жонас (Сеферович, 55).

"Аякс": Онана, Блінд, де Лігт, Тальяфіко, Мазрауи, де Йонг (Вебер, 86), Зиеш, Тадіч, ван де Бек, Нерес (Дольберг, 74), Шене.

Попередження: Тальяфіко, Жонас, де Лігт, Фейса, Жардел, ван де Бек, Тадіч.