RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Непереможний американський боксер відмовився від бою з Ломаченком

Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі Майки Гарсія відмовився найближчим часом боксувати проти володаря поясу за версією WBА Василя Ломаченка.

Замість можливого об'єднавчого бою проти українця Гарсія вирішив піднятися в напівсередню вагу і провести бій з чемпіоном світу за версією IBF Ерролом Спенсом.

Промоутер українця Боб Арум в ефірі Sirius XM Boxing заявив, що намагався переконати Гарсію, але безуспішно.

"Я пропонував Гарсії не битися зі Спенсом. Вважаю, що Спенс - занадто великий для Гарсії. Він навіть виглядає немов боєць з першого середнього дивізіону (до 69,9 кг). Натомість запропонував Майкі провести бій з Терренсом Кроуфордом. Вони обидва вихідці з легкої ваги, в цьому поєдинку не буде відчутної переваги в антропометрії і мощі.

І навіть більше! Ми сказали Гарсії: "Погоджуйся. Незалежно від результату бою з Кроуфордом, незалежно від того, виграєш ти або програєш, ми зробимо тобі слідом ще один мегафайт, з Ломаченком. Тобто ми запропонували йому замість одного бою зі Спенсом відразу ж два мегабоя. Чому він не погодився, я не знаю. я не можу знати, що у нього в голові", - сказав Арум.

Відзначимо, що Гарсія зустрінеться зі Спенсом 16 березня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що черговим суперником Ломаченка може стати британський боксер.