RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Віце-чемпіони світу в феєричному матчі взяли реванш у Іспанії: відеоогляд

У Загребі відбувся матч Ліги націй між збірними Хорватії та Іспанії. Господарі поля здобули перемогу з рахунком 3:2

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Хорватія - Іспанія.

У першому таймі найнебезпечніший момент був у господарів - в дебюті зустрічі після удару Івана Перішіча Іспанію врятували Давид Де Хеа і штанга. А всі голи в матчі були забиті в неймовірному другому таймі.

Рахунок був відкритий на 54-й хвилині матчу. Помилка Іспанії при виході з оборони призвела до того, що Андрій Крамаріч опинився з м'ячем перед Давидом Де Хеа і переграв голкіпера.

Іспанці відігралися через дві хвилини - класну комбінацію гостей після пасу Іско завершив Дані Себальос. Ще через десять хвилин Іспанія могла виходити вперед, але після удару Яго Аспасу м'яч влучив у поперечину.

Хорватія знову вийшла вперед на 69-й хвилині - після розіграшу кутового Лука Модріч подав у воротарський, а Тім Єдвай головою забив свій перший гол за збірну.

На 76-й хвилині рахунок знову став рівним. М'яч влучив у руку Шіме Врсалько в штрафний хорватської збірної, арбітр вказав на "точку", і Серхіо Рамос впевнено реалізував пенальті.

Вирвати перемогу Хорватії вдалося в компенсований час - Єдвай оформив дубль, зігравши на добиванні після удару Йосипа Брекало.

Нагадаємо, матч цих команд у першому колі завершився розгромною перемогою Іспанії з рахунком 6:0.

У іспанської збірної залишилося 6 очок після чотирьох матчів. У Хорватії - 4 очка після трьох ігор, стільки ж - у Англії.

Хорватія - Іспанія - 3:2
Голи: Крамаріч, 54, Єдвай, 69, 90+3 - Себальос, 56, Рамос, 78 (з пенальті)

Хорватія: Л. Калинич, Врсалько, Ловрен, Віда, Єдвай, Ракітіч (Влашич, 68), Брозовіч, Ребич (Брекало, 73), Модріч, Перішич, Крамаріч (Пьяца, 89)

Іспанія: Де Хеа, Роберто, Рамос, І. Мартінес, Альба, Сауль (Сусо, 74), Бускетс, Себальос, Родріго (Асенсіо, 61), Аспас (Мората, 64), Іско

Попередження: Ребич, Перішич - Бускетс, Себальос

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ