RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

"Барселону" можуть суворо покарати за порушення правил Кубка Іспанії

Каталонську "Барселону" можуть виключити з Кубка Іспанії, так як за команду виступав дискваліфікований захисник Чумі Брандарис.

Молодий футболіст заробив 5 жовтих карток в третьому дивізіоні, де грає за "Барселону Б", після чого повинен був пропустити один матч.

"Каталонський клуб порушив правила дисциплінарного кодексу, коли у першому матчі 1/8 фіналу проти Леванте (1:2) на поле вийшов захисник Чумі Брандарис", – пише місцеве видання El Mundo.

У дисциплінарному кодексі іспанського футболу прописано, що поки гравець не відбуде дискваліфікацію, він не може брати участі в матчах інших турнірів, в тому числі в іграх за основну команду.

"Барселона" не згодна зі звинуваченнями і вже відповіла на заяви El Mundo. У клубі послалися на зміни в правилах, що відбулися в листопаді 2018 року. В "Барселоні" уточнили, що легкі дискваліфікації футболісти повинні відбувати тільки в тому турнірі, де вони отримані.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що авторитетний журнал FourFourTwo назвав ім'я кращого футболіста світу, ним став гравець "Барселони".