RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Хотілося покарати: Усик назвав самого мерзенного суперника

Український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, що найнеприємнішим його суперником був німець Марко Хук (41-5-1, 28 КО).

Слова Усика призводить його офіційний Youtube-Канал.

"З Хуком був дуже цікавий поєдинок. Якраз в ньому я почав більш розумно діяти. Тому що чим складніше опонент, тим ти більше з себе дістаєш звідкись із запасів, ячеечкі. Це добре, тому що це зростання. Коли ці ячейки не відкриваються, ти стоїш на місці.

Звичайно, хотілося дати йому. Але суддя рано зупинив, не до кінця Марко отримав, що повинен був. З Хуком відбувалося щось неймовірне, він горів, як будинок з зрубу, він палав, але вогнегасника не було. Це його зворотна сторона - обзивався, лихословив, штовхався.

Звичайно, хотілося йому врізати, я йому по печінці нормально там врізав. Коли він стоїть уже такий пом'ятий, стаєш добрішим до людини. Але у мене не було до нього злоби, хотілося саме по-спортивному покарати його. Так десь і вийшло. Плюс ще йому рефері допоміг, хоча можна ще було секунд 10, там би ще ударчик 5 вилетіло", - сказав Усик.

Бій між Усиком і Хуком відбувся 9 вересня 2017 року Берліні. Поєдинок відбувся в рамках чвертьфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). В ході бою Хук регулярно завдавав українцеві заборонені удари. В одному з моментів рефері навіть зняв одне очко з Хука за удар по потилиці Усика. Бій завершився в 10-му раунді на користь Усика. Рефері зупинив бій, зафіксувавши технічний нокаут.

Надалі Усик став переможцем WBSS, завоювавши титул абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Усик кардинально змінив імідж в день народження.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Усик, бокс