RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Екс-гравець збірної України розкрив секрет виступів на найвищому рівні: опубліковано відео

Колишній футболіст збірної України Сергій Нагорняк розповів, що необхідно для виступів на високому рівні.

Про це Нагорняк розповів у програмі "Футбік" на Youtube-каналі SMS.

"Чи реально дорости до рівня збірної з любителів? Звичайно реально. Тому що у нас зараз футбол в такому стані, повірте мені, що колективи фізкультури, команди другої, першої ліги, рівень-то не особливо відрізняється. У цьому світі немає нічого неможливого. Тим більше, це все, носити м'яч на голові, тримати на носі, в футболі нічого не означає. Я пояснюю чому: воно в грі вам не знадобиться!

Чи можна грати в футбол, маючи невеликі габарити? По-перше, треба перевірити, з апетитом нормально? А якщо серйозно, то я зараз назву гравців такий комплекції, які грають на високому рівні в футбол. Взяти, приміром, тих же Рібері, Роббена, які невисокі, може ноги міцніше, тому що їдять краще і пиво п'ють нефільтроване. У нас же теж є багато футболістів, той же Ваня Петряк, чи він більше, ніж ви? Абсолютно ні. А грає в "Ференцвароші", в збірну півріччя потрапив.

Як молодому гравцю не нервувати перед матчем? Якщо ти не нервуєш перед грою, значить в футбол грати тобі не потрібно", - сказав Нагорняк.

47-річний Нагорняк під час перебування футболістом грав на позиції нападника і виступав за такі клуби, як "Інтеграл", "Ворскла", "Нива" (Вінниця), "Хімік" (Житомир), "Спартак", "Дніпро", "Металург "(Новомосковськ), "Шахтар"," Шеньян Хайші", "Шаньдун Лунен", "Арсенал" (Київ), "Цзянсу Шуньтянь", "Волинь", "Металург" (Запоріжжя) і "Ірпінь". За збірну України зіграв 14 матчів.

Раніше "Апостроф" публікував слова Тараса Степаненко, який розкрив секрети майстерності.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: