RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Відомий боксер потрапив у гучний скандал через поцілунок: опубліковано відео

Журналістка Дженніфер Равало заявила, що подасть до суду на болгарського боксера Кубрата Пулєва (27-1, 14 КО), який поцілував її під час інтерв'ю.

Слова Равало призводить BoxingScene.

"Під час інтерв'ю Пулєв схопив мене за обличчя і поцілував. Його вчинок настільки шокував мене, що я не знала, що сказати. Пізніше він підійшов до мене ззаду і схопив мене за сідниці. Він нічого не сказав, а просто сміявся. Я була абсолютно розбита від такої поведінки Пулєва. Я не давала йому згоди хватати або цілувати мене. Чоловік повинен питати про такі речі.

Тієї ночі я пішла на вечірку, де був Пулєв. Він вів себе так, ніби нічого не сталося, а в кінці вечірки попросив мене видалити відео з поцілунком. Але я не зробила цього, а опублікувала відео, щоб всі бачили, що сталося. Пулєв принизив мене, ми не друзі з ним і у нас немає романтичних відносин. Він повинен понести відповідальність за свій вчинок, я не залишу цього так", - сказала Равало.

37-річний Пулєв виступає в суперважкій ваговій категорії. Раніше він ставав чемпіоном Європи за версією EBU, а також вигравав титул інтернаціонального чемпіона за версією IBF. У 2014 році Пулєв претендував на титул чемпіона світу за трьома версіями, але зазнав поразки нокаутом в бою з Володимиром Кличком.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Олександр Усик не буде битися з Денисом Лебедєвим.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс