RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Вовка, ти смішний: у мережі яскраво відреагували на підписання Путіним нового закону по допінгу

Днями президент Росії Володимир Путін підписав закон про розширення переліку санкцій за порушення антидопінгових правил.

Про це сказано на порталі правової інформації РФ.

Відповідно до підписаного документу, за умисне використання заборонених препаратів або спробу це зробити спортсменам загрожує штраф у розмірі від 30 тисяч до 50 тисяч рублів. За поширення допінгу передбачаються штрафні санкції в розмірі від 40 тисяч до 80 тисяч рублів.

Такі суми дещо здивували російських користувачів мережі інтернет. Ось як вони прокоментували таке покарання: "Які величезні штрафи", "Просто шалені гроші", "Лажа, тижнева зарплата спортсмена. От якби на 5 річних, то всі зрозуміли б? А так Вовка ти смішний", "Краще б Путін повернув конфіскацію за розкрадання з бюджету. Навіщо він її скасував?", "2 000 000 рублів штрафу були б більш реальним покаранням ".

Нагадаємо, у зв'язку зі звинуваченнями в підтримці допінгу на державному рівні багато російських спортсменів не були допущені на зимові Олімпійські ігри 2018 року в Пхенчхані. Для цих атлетів російська влада організувала внутрішні змагання, де призові відповідали грошовій винагороді за медалі на Олімпіаді. Так, переможець отримував 4 мільйони рублів, срібний призер - 2,5 мільйона рублів, бронзовий призер - 1,7 мільйона рублів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії спортсменки влаштували криваву бійку після змагань.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол