RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Колишній тренер Кличка зробив заяву щодо повернення боксера в ринг

Джонатон Бенкс, колишній тренер українського чемпіона Володимира Кличка, висловився про можливе повернення боксера в ринг.

Слова американського фахівця приводить Sport.ua.

"Кличко - ділова людина, і він не відновить свою кар'єру. Ми розмовляли з Володимиром перед тим, як він оголосив про завершення спортивної кар'єри. Він сказав мені, що вже зробив на рингу все. Я йому відповів, що рішення залишається тільки за ним, а я підтримаю будь-який його крок. У Кличка пішло багато часу на те, щоб все-таки зважитися.

Володимир говорив, що не хоче бути хлопцем, який потім несподівано оголосить про своє повернення, тому він заявив про вихід на пенсію в той момент, коли був на 100% впевнений в остаточності цього рішення.

Довгі роки Володимир асоціювався з елітним дивізіоном, але при цьому у нього було багато ненависників. Тепер фанати хочуть, щоб у хевівейта знову з'явилося обличчя і жадають його повернення", - сказав Бенкс.

Нагадаємо, в останній раз Кличко-молодший виходив у ринг 29 квітня 2017 року. Тоді на легендарному стадіоні "Уемблі" в Лондоні він поступився місцевому боксеру Ентоні Джошуа технічним нокаутом в 11-му раунді.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що названа сума гонорару Усика в дебютному бою в суперважкій вазі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Кличко, бокс