RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ганьба на весь світ: фінал Ліги Європи нещадно розкритикували

Футбольні вболівальники залишилися вкрай незадоволені організацією і якістю трансляції фінального матчу Ліги Європи, в якому "Челсі" розгромив "Арсенал".

Матч відбувся в столиці Азербайджану Баку, до якої немає прямого рейсу з Лондона. Через це "Челсі" і "Арсенал" повернули УЄФА понад шість тисяч квитків, які залишилися не розпроданими. У підсумку, фінальний матч пройшов при напівпорожніх трибунах. Також дуже невдало була організована телетрансляція. Через високий розташування камери футболісти на полі виглядали, як персонажі з спортивного симулятора минулого століття.

"Жахлива трансляція ... Перший раз такий фінал дивився. УЄФА ганьба. Навіщо проводити взагалі фінали єврокубків на таких стадіонах ?????", "Як би не обурювалися мешканці сонячного Азербайджану, рано їм організовувати заходи такого масштабу і значення. Погано було все - мокре поле, зовсім нефутбольний стадіон, поганий показ, напівпорожні трибуни. А головне цей політичний ажіотаж з Мхітаряном","найскандальніший фінал Ліги Європи! УЄФА і Азербайджан зганьбилися на весь світ!","Камера далеко - ніби товарняк дивишся, відчуття у команд здається т оже було таке ж","Сподіваюся, туди УЄФА більше не повернеться. Реально колгосп. Особливо з Мхітаряном - дикуни, як їм взагалі довірили такий фінал. Зате тепер всі знають, куди привозити великі фінали не треба","На церемонії нагородження стадіон взагалі напівпорожній був, а переможці піднімали кубок в повній тиші трибун. Сподіваюся більше фінали в таких відсталих футбольних країнах проводитися не будуть!","Найгірший фінал Єврокубка з показу на ТБ і атмосфері на стадіоні. Неначе матч кубка Азії показували", - пишуть користувачі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що перед фіналом Ліги Європи в Баку побилися фанати "Арсеналу" і "Челсі".