RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Зоря" влаштувала гольову феєрію у матчі чемпіонату України: відеоогляд

У матчі 9-го туру чемпіонату України луганська "Зоря" розгромила донецький "Олімпік" з рахунком 5:0. Зустріч відбулася в Києві на стадіоні "Динамо ім. В. Лобановського".

"Олімпіку" протягом досить тривалого часу вдавалося грати з суперником на рівних, але на 37-й хвилині донецький клуб залишився вдесятьох через вилучення Ксьонза. Через кілька хвилин рахунок відкрив Юрченко. На початку другого тайму перевагу луганчан збільшив Русин. До великого рахунок довів Ледньов. В кінці матчу розгром "Олімпіка" довершили Кабаєв і Русин.

Завдяки перемозі "Зоря" піднялася на 5-е місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 15 очок. "Олімпік" залишився на останньому, 12-му місці, маючи в активі п'ять очок.

"Олімпік" - "Зоря" - 0:5 (0:1)

Голи: Юрченко (40), Русин (53, 87), Ледньов (73), Кабаєв (80)

"Олімпік": Кринська, Гришко, Лук'янчук, Цимбалюк, Фабіньо (Вантух, 46), Ксьонз, Політило, Пасіч, Тейшейра (Салу, 46), Діейе, Імері (Чарльз, 77).

"Зоря": Шевченко, Вернидуб, Тимчик, Абу-Ханна (Каменюка, 65), Іванисеня, Чеберко, Кочергін (Чайковський, 78), Ледньов, Юрченко (Арвеладзе, 71), Кабаєв, Русин.

Попередження: Абу-Ханна (49), Чеберко (89).

Вилучення: Ксьонз (37).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в матчі 8-го туру чемпіонату України "Зоря" не змогла обіграти середняка УПЛ.