RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не стріляй. Санич, не стріляй: скандальний футболіст "Динамо" бігав по нічному клубу з автоматом

Колишній нападник "Динамо" Артем Мілевський повідомив, що екс-форвард клубу Олександр Алієв приїжджав на клубну базу з охоронцями, а також бігав з автоматом в київському нічному клубі "Арена".

Про це Мілевський розповів в ефрі YouTube-каналу "Міля".

"Алієв одного разу приїхав на базу. Охоронець відчиняє двері, і тут Сан Санич виходить. Приїхала на тренування людина. Другий вже йде, двері відкриває-закриває. Третій пішов дивитися територію. Це треш був.

Ми тренуємося, а охоронці там, де у нас телевізор був, все між собою "шу-шу". Дивляться, як тренування проходить, щоб не дай бог його не "зняли". Все в команді сміялися над цією ситуацією.

А з "калашом" як він бігав по "Арені". Пацани на коліна падали: "Не стріляй. Санич, не стріляй!" - заявив Мілевський.

Мілевський виступав за київське "Динамо" з 2002 по 2013 роки. З командою він по три рази вигравав чемпіонат і Суперкубок України і чотири рази - Кубок країни. Алієв виступав за "Динамо" з 2005 по 2010 і з 2011 по 2013 роки. Він двічі ставав чемпіоном України, один раз виграв Кубок і тричі Суперкубок країни.

Під час перебування гравцями "Динамо" обидва футболісти регулярно порушували спортивний режим, що в кінцевому рахунку призвело до їх відходу з команди.

Раніше повідомлялося, що Мілевський і Алієв яскраво відпочили в Києві. З подробицями можна ознайомитися тут.