RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Тренер брав відкати: стало відомо, що творилося в клубі Коломойського

Президент українського клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк розповів, що колишній головний тренер "Дніпра" брав відкати з футболістів. У той час клуб належав бізнесменові Ігорю Коломойському.

Слова функціонера наводить "Апостроф" з посиланням на "Комсомольську правду в Україні".

"В історії з "Дніпром" на місці Коломойського я б вчинив так само. Коли у тренера "Дніпра", не буду говорити імені, була зарплата чотири мільйони євро на рік і коли він запрошував футболістів і брав відкати по 100 тисяч доларів з кожного гравця - це низько і підло. І коли президент клубу прибрав цього тренера, він мав ще нахабство вимагати компенсацію за звільнення. Коломойський пішов на принцип. Якби мене дурили на такі гроші, я вчинив би точно так само", - сказав Поворознюк.

Швидше за все, мова йде про іспанського тренера Хуанде Рамоса, який очолював "Дніпро" з 2010 по 2014 рік. Після відходу він вимагав від керівництва клубу погасити заборгованості по зарплаті перед ним і його штабом. Клуб відмовився платити і за це ФІФА кілька разів знімала очки з "Дніпра". У підсумку клуб вилетів в Першу лігу, а потім після невиплати ще ряду боргів був переведений у Другу лігу.

Раніше повідомлялося, що на засіданні уряду прийнято два рішення в інтересах Коломойського.