RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Спорт

Вадим Тітушко отримав посаду у Федерації MMA і тут же став героєм фотожаби

Спортсмен Вадим Тітушко, який отримав тюремний термін за напад на журналістів, призначений віце-президентом Федерації ММА в Київській області.

Про це пише tk.media з посиланням на публікацію, яку опублікувала Білоцерківська федерація змішаних єдиноборств в Facebook, але пізніше вона видалила цей пост.

Відомо, що сам Тітушко родом з Білої Церкви.

Скрін видаленого поста Фото: tk.media

У мережі відразу ж створили фотожабу з цього приводу.

Фото: Perepichka News

Але цікаво, що в "Українській Федерації Змішаних Бойових Мистецтв" нещодавно повідомили , що Тітушко не має ніякого відношення до федерації UFMMA. Там також пояснили, що "короткострокове призначення було зроблено на місцевому рівні і скасовано відразу ж, як це стало відомо керівництву федерації".

Нагадаємо, в травні 2013 року Вадим Тітушко, майстер з рукопашного бою, напав на журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя під час акції "Вставай, Україно". Разом з ним також були ще кілька спортсменів з Білої Церкви, які напали на представників ЗМІ.

За це Тітушко отримав 3 роки ув'язнення, але пізніше покарання замінили на умовне.

Після Тітушко став тренером з рукопашного бою, а також влаштувався на роботу в одну з охоронних фірм Києва. Пізніше, в 2018 році стало відомо про підозру Вадима в нападах і пограбуваннях в складі злочинної групи. Зараз же йому продовжили запобіжний захід - домашній арешт - до 3 вересня. Йому інкримінують ч. 3 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) згідно з Кримінальним кодексом України.

Як писав "Апостроф", 29 червня, під час інспекції території нацпарку "Тузловські лимани" тітушки побили працівників заповідної зони і інспекторів.