RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Це мужик з тарганами: Усик пояснив, чому Ломаченко не відмовився від головного бою в кар'єрі через травму

Український боксер Олександр Усик поділився думкою про те, чому Василь Ломаченко не відмовився від бою за звання абсолютного чемпіона світу проти американця Теофімо Лопеса, незважаючи на травму.

Про це Усик розповів в інтерв'ю своєму YouTube-каналу.

"Поразці Ломаченко є ряд причин. Я був дуже засмучений, десь тиждень про це думав. Знаючи Василя Анатолійовича, копатися в цьому - зайве. Потрібно прийняти це, виходити звідти, йти далі. Я вірю в реванш з Лопесом, це цікаво. З фінансової точки зору розкрутити.

Чому не відмінили бій через травму плеча? Це характер. Це божевільний мужик зі своїми тарганами в голові - в цьому і проявляється воїнство, характер і все інше. Незважаючи на всі проблеми. Можна зробити крок назад, щоб потім відштовхнутися і зробити вперед, але я сильно не заглиблювався в це. Не хочеться це ворушити. Він сильний хлопець, скоро заживе плече, і він повернеться. Якщо треба зробити якесь коло, пару боїв, то треба робити. У нього все в порядку з мотивацією", - сказав Усик.

Нагадаємо, що бій Ломаченко - Лопес відбувся в ніч з 17 жовтня на 18 жовтня 2020 року. Перемогу одноголосним рішенням суддів здобув американець, який став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,235 кг). Ломаченко в цьому бою втратив чемпіонські титули за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської ради (WBC) і Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Раніше повідомлялося, що Лопес в черговий раз нагрубив Ломаченко.