RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вперше за 29 років: "Барселона" з ганьбою програла в чемпіонаті Іспанії, відеоогляд

У матчі 12-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" програла "Кадису" з рахунком 1:2. Зустріч відбулася в Кадісі на стадіоні "Рамон де Карранса".

"Кадіс" відкрив рахунок на початку зустрічі, відзначився Гіменес, скориставшись помилкою захисника каталонського клубу Мінгеси. На 57-й хвилині "Барселоні" вдалося зрівняти рахунок завдяки автоголу Алькали. Втім, через кілька хвилин завдяки помилці Лангле "Кадіс" знову вивів вперед Негредо. У час, що залишився, каталонці постійно атакували, але відігратися так і не змогли. У підсумку "Барселона" вперше за останні 29 років програла "Кадису".

"Барселона" посідає лише сьоме місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, що є одним з найгірших результатів команди за останні роки.

"Кадіс" - "Барселона" - 2:1 (1:0)

Голи: Гіменес (8), Негредо (63) - Алькала (57, автогол)

"Кадіс": Ледесма, Карселен, Фалі Гіменес, Маркос Мауро (Алькала, 31), Еспіно, Йонссон (Аугусто Фернандес, 80), Іск'єрдо (Алехо, 81), Бодіжер, Алекс Фернандес, Переа (Адеканье, 80), Хіменес ( Негредо, 62).

"Барселона": тер Штеген, Дест (Трінкау, 77), Мінгеса (Педрі, 46), Лангле, Альба, Бускетс (Пьянич, 78), де Йонг, Мессі, Грізманн, Коутіньо (Дембеле, 46), Брайтвайт.

Попередження: Лангле (61), Альба (86).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Барселона" розгромила "Динамо" в Лізі чемпіонів.