RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Піднімай дупу, пиши заяву: в "Інгульці" назвали винного у зриві матчу з "Шахтарем"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк розповів, хто опинився винним у зриві матчу чемпіонату України з "Шахтарем", в якому його команді було зараховано технічну поразку.

Про це Поворознюк заявив в інтерв'ю клубній прес-службі на каналі ФК Інгулець в YouTube.

"Я сам хотів розібратися с цим питанням. Я ні на чому не економлю. Якщо хтось думає, що я хотів зекономити 70 тисяч гривень в сутки на тому, що матч не відбувся, то повірте, виграв у "Шахтаря" ми би отримали більше дивідендів.

Ось читаю інтервью. Виявляється наш директор Женя Мороз, ему задають питання: "В клубе розуміють, хто винний, що не був включений підігрів?". Він відповідає: "Звісно розуміють. Зробили певні висновки з даной ситуації". А я теперь задаю йому питання: "Хто віддав команду не включать підігрів?" Виявляється Мороз і дав команду, не спитавши це в мене, бо його директор стадиону завірив, що все буде нормально. Хотя ми давали листа, що надо включать подогрев.

Я тепер публично хочу сказати: "Женя, приїзждай у гості, не сиди там у Києві, піднімай дупу, пиши заяву на розрахунок за свій рахунок, і люди узнають, хто наказан за те, шо матч "Інгулец" - "Шахтар" не відбувся", - сказав Поворознюк.

Матч "Інгулець" - "Шахтар" повинен був відбутися 13 грудня в Кропивницького. Втім, зустріч була скасована через неготовність поля. Вина за незабезпечення умов для проведення матчу покладено на "Інгулець", так як на стадіоні не був включений підігрів. "Інгулець" пропонував перенести матч на весну, але дана ініціатива не знайшла підтримки. Крім того, клуб з селища Петрове оштрафований на 50 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" висміяв технічну перемогу "Шахтаря" в матчі з "Інгульцем".