RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Наш поєдинок відбудеться: "Циганський король" анонсував бій століття з потенційним суперником Усика

Британський боксер Тайсон Ф'юрі на прізвисько "Циганський король" висловив упевненість, що його бій з британцем Ентоні Джошуа за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі відбудеться.

Слова Ф'юрі призводить Sky Sports.

"Не думаю, що Джошуа настільки сильний, як про нього говорять. Можливо, він не впевнений в собі. Ентоні довго уникав бою зі мною, але тепер поєдинок відбудеться. Я ніколи не бачив, щоб він відірвав комусь голову, хоча і провів 22 бої. Це його чергова брехня.

Я звичайний чоловік. Я не володію приголомшливим тілом. Але я єдиний в світі хлопець зі зростом 205 см і вагою 125 кг, який рухається як боксер середньої ваги. Так що я - диво природи", - сказав Ф'юрі.

Очікується, що бій Ф'юрі - Джошуа відбудеться в травні або червні, а реванш може пройти взимку.

32-річний Ф'юрі за свою кар'єру провів 31 бій, здобув 30 перемог, а ще один поєдинок завершився внічию. В даний час він володіє чемпіонським титулом за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

31-річний Джошуа здобув 24 перемоги при одній поразці в 25 поєдинках. Він є чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація).

Варто зазначити, що українець Олександр Усик є офіційним претендентом на пояс чемпіона світу за версією WBO. Тому Джошуа або доведеться відмовитися від бою з українцем заради поєдинку з Ф'юрі, або спробувати домовитися з українцем про відстрочку.

Раніше повідомлялося, що Ф'юрі поділився думкою про виступ Усика в бою з британцем Дереком Чісорою.